Aanbod & Tarieven

Losse sessies


Wil je gewoon met iemand praten over jouw zwangerschapsverlies of heb je een bepaald thema rondom jouw zwangerschapsverlies waar je met mij aan wilt werken, dan past een losse sessie misschien wel bij jou. Voor de eerste sessie geldt een aangepast tarief en het staat je altijd vrij om voor meerdere sessies te komen.€ 55,- voor de eerste sessie (1 uur)

€ 70,- voor de volgende sessies (1 - 1,5 uur)Miskraambegeleidingstraject


Dit traject is voor iedere moeder die met zwangerschapsverlies te maken heeft (gehad) en het gevoel heeft dat het haar belemmert om voluit te leven. Hierbij maakt het niet uit hoe lang geleden het was, hoe ver je zwanger was of om wat voor soort zwangerschapsverlies het gaat. De 5 stappen van dit traject geven jou nieuwe inzichten in je verlies en zorgen ervoor dat je meer rust gaat ervaren en weer vertrouwen in de toekomst krijgt.€ 490,- voor het hele traject 
Intakegesprek voorafgaand is gratisBalanssessie


Voel jij je uit balans en wil je dat veranderen? Of heb jij het gevoel dat je jezelf helemaal bent verloren? Dan is de Balanssessie echt iets voor jou! 
In deze individuele workshop gaan we samen ontdekken waar je precies uit balans dreigt te raken of al uit balans bent. Vervolgens gaan we op zoek naar wat jij kan doen en laten om jouw behoeften te vervullen en je weer vitaal te voelen.

€ 95,-  ( ongeveer 2 uur)

Moederziel

Stuwmeer 51

3994 HG HoutenInfo@moederziel.nl

06-23 88 98 61

KvK: 74121472